Home » Luifels » Dare To Be Different Outdoor Quad luifel

Dare To Be Different Outdoor Quad luifel

DTBD Quad Dare To Be Different Outdoor Quad luifel

DTBD Quad Dare To Be Different Outdoor Quad luifelDTBD Quad Dare To Be Different Outdoor Quad luifel

€ 329,00

Beschikbaar

De Dare To Be Different Outdoor Quad luifel staat in no-time en is een standaard luifel, geschikt voor vrijwel iedere auto, aanhanger, caravan etc. en makkelijk in gebruik. Creëer snel en makkelijk extra ruimte en sfeer.

De Quad luifel is verkrijgbaar in twee verschillende afmetingen:

  1.  Cassette / hoes breedte 200 cm (is de lengte aan het voertuig) met een uitval van 250 cm
  2.  Cassette / hoes breedte 250 cm (is de lengte aan het voertuig) met een uitval van 200 cm

De Quad is de snelst opzetbare luifel uit het assortiment. Alle stokken van deze luifel zitten vast in de cassette waardoor gemak het toverwoord is bij de Quad. De luifel is binnen drie minuten op te zetten. 

De luifel wordt opgeborgen in een cassette met rits. De Quad kan aan zowel de rechter- als de linkerzijde van het voertuig worden gemonteerd. Er zijn geen extra liggers nodig voor de montage. 

Opzetten begint met het afterollen van de luifel. Twee telescoopstokken houden de voorzijde van de luifel op afstand van de cassette en het doek strak. Na het uitrollen wordt met de twee staanders de gewenste hoogte van de luifel ingesteld.

Optioneel verkrijgbaar:

Voor de Quad 250x200 en 200x250 leveren wij een comfortabele ondertent met inritbare kuip. Alle wanden van de tent zijn voorzien deuren met PVC-ramen en zijn afsluitbaar met horrengaas. Hierdoor kan eenvoudig geventileerd kan worden zonder last te hebben van insecten. Met deze ondertent creëert u een volledig voortent naast uw auto of camper.

Prijs van de ondertent: € 635,00

Voor de Quad leveren wij ook losse zijwanden. Deze zijwanden hebben geen ramen en zijn uitermate geschikt om een beschutte ruimte onder de luifel te maken.

Ook is er een voorwand leverbaar, waarmee de luifel in combinatie met zijwanden volledig gesloten kan worden.

Prijs zijwand: € 135,00
Prijs voorwand: 135,00


Webshop gemaakt met EasyWebshop