Home » Luifels » Dare To Be Different Outdoor Penta 270 luifel

Dare To Be Different Outdoor Penta 270 luifel

DTBD Penta 270 Dare To Be Different Outdoor Penta 270 luifel

DTBD Penta 270 Dare To Be Different Outdoor Penta 270 luifelDTBD Penta 270 Dare To Be Different Outdoor Penta 270 luifelDTBD Penta 270 Dare To Be Different Outdoor Penta 270 luifelDTBD Penta 270 Dare To Be Different Outdoor Penta 270 luifel

€ 1 095,00

Beschikbaar

Wil je droog bij zowel de zijkant als de achterzijde van je voertuig kunnen? Dan is de Dare To Be Different Outdoor Penta 270 luifel ideaal. Dankzij het extra achterdeel overdekt deze luifel niet alleen de zijkant maar ook een gedeelte van de achterzijde van je voertuig.. Zo kan je altijd droog bij je spullen en heb je meer dan genoeg ruimte o beschut te kunnen zitten.

Met de Penta 270 creëer je snel en eenvoudig bijna twaalf vierkante meter overdekte ruimte naast en achter de auto, aanhanger of ander voertuig. Dit is ruim voldoende om droog onder te koken of met een aantal mensen in de schaduw te zitten. Voordeel is, dat ook achterzijde van de auto onder de luifel bereikbaar is. Wel zo fijn als u in de regen aan het koken bent. De luifel is eenvoudig op dakdragers, roofracks en zijwanden van campers of campers te monteren.

De Penta 270 draait open met een scharnierpunt aan de achterzijde van de auto. De luifel wordt geleverd met het scharnierpunt rechts of links. Dit maakt het mogelijk om te kiezen voor een luifel aan de linker- en achterzijde of aan de rechter- en achterzijde. De bijgeleverde telescoopstokken ondersteunen de luifel op vijf plaatsen. Deze stokken komen in een losse foedraal. De luifel wordt ingepakt in een waterdichte transporthoes met rits.

Standaard wordt de luifel met de 2,5 meter brede voorwand geleverd. Deze kan met klittenband aan de luifel worden gehangen. Als opties leveren wij wanden van 2,15 meter. Met deze wanden is een rondom afsluitbare voortent te maken. Alle wanden zijn voorzien van PVC-ramen en horrengaas-deuren.


Specificaties:

  • Model Penta 270 in de kleuren Zand of in Grijs (incl. 2,5m voorwand): € 995,00;
  • Tentdoek (kleur): Grijs of zand;
  • Tentdoek (materiaal): 300g canvas (35% katoen / 65% polyester) met PU-coating, waterdicht 2500mm, ripstop en UV-bestendig;
  • Transporthoes (kleur): grijs;
  • Transporthoes (materiaal): PVC (1200D-680g), naden hoogfrequent gelast;
  • Afmeting in transporthoes: 255cm x 15cm x 15cm (lxbxh);
  • Afmeting opgezet: zie afbeelding;
  • Gewicht: 11kg;
  • Garantie: 2 jaar.


Optioneel verkrijgbaar:

Penta zijwand 2,15m: € 180,00 in de kleuren zand of grijs


Garantie en registratie:

Standaard krijg je 2 jaar garantie bij aanschaf van de Penta luifel 270, door jouw product hier te registreren krijg je 1 jaar extra. Registreer daarom snel jouw luifel en ontvang 1 jaar langer garantie! 


Wil je weten hoe de Dare To Be Different Outdoor Penta 270 luifel werkt? Kijk dan deze video:


Webshop gemaakt met EasyWebshop