De Daktentwinkel bezoekt Caravan Salon Düsseldorf

Wat moet het team van De Daktentwinkel nu weer op een CARAVAN Salon?


Al jaren is de Caravan Salon in Düsseldorf méér dan caravans en campers alleen. Ook onze partners / toeleveranciers zijn te vinden op deze beurs, die één van de allergrootste is op het gebied van kamperen in Europa!

Wij bezoeken deze beurs vrijwel ieder jaar (behalve in tijden van Corona, toen de beurs niet doorging) om op de hoogte te blijven van de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van kamperen. Hierbij zijn wij altijd op zoek naar nieuwe en interessante producten voor onze klanten.

Doordat de producenten hier zelf staan en de nieuwe producten ook te ruiken / voelen / proeven zijn, weten we wat wij "in huis halen" en waar we over praten.

Het gaat hierbij niet alleen om de daktenten, maar vooral ook om alles wat het daktent kamperen nóg leuker en makkelijker kan maken.

Helaas brengt dit voor jouw als klant met zich mee, dat we op 29 en 30 augustus telefonisch niet bereikbaar zijn en ook niet meteen kunnen reageren op mails. Daarentegen zullen onze reacties daarna alleen maar beter zijn ;-) 
Blog

Webshop gemaakt met EasyWebshop